A KROXX INC. TÁRSASÁG PROFILJA

teta-telefonuje

Magunkról
A Kroxx Inc. céget 1982-ben alapították UNU Chemical Co., Ltd. néven, s a kezdetekkor ciánakrilát ragasztókat, epoxigyantát és egyéb vegyszereket szállított  a vezető koreai gazdasági társaságok részére. 1992-ben a társaság a pillanatragasztók csomagolóanyagát gyártó üzemmé alakult át, majd újabb lépésként bevezették a töltő és csomagoló automatákat. Ezt követően a gazdasági társaság a pillanatragasztók gyártására specializálódott, és jelentős helyet vívott ki magának a hazai és tengerentúli piacon egyaránt. Egy japán céggel együttműködve a 2005-ös évben megalkottuk a kiváló minőségű pillanatragasztók egész skáláját, amelyeket új néven, Kroxx márkajellel vezettünk be a piacra. Ezután cégünk nevét is hamarosan megváltoztattuk, ekkor lett Kroxx Inc.

 

ludia-za-pocitacom-vacsiTevékenységünkről
A Kroxx Inc. stabil cég, amely azzal a szándékkal folytatja kutató és fejlesztő tevékenységét, hogy jó eredményeket érjen el a ciánakrilát alapú ragasztók különböző fajtáinak előállítása terén. A Kroxx Inc. jelenleg nemcsak a háztartásokban, irodákban és az iparban használható ragasztókat állít elő, hanem speciális célokra alkalmas pillanatragasztókat is, tubusban vagy műanyagból készült kis edénykében, melynek zárókupakjához ecsetet erősítettek.
A Kroxx Inc. 1990-ben jelent meg a kozmetikai cikkek piacán, mégpedig a műkörmök felragasztására kifejlesztett, különböző színű ragasztókkal. Azóta a cég az európai és észak-amerikai kozmetikai ipar megbízható beszállítójaként nagyon jó nevet vívott ki magának.
A Kroxx Inc. eleget téve különböző ügyfelei igényeinek, a pillanatragasztók
csomagolását az ügyfelek kérésére az ő saját jelzésükkel látja el.
A Kroxx Inc. cégnek továbbra is szándékában áll komoly összegeket fordítani
a meglévő gyártási technológiák tökéletesítésére és az új technológiák kialakítására. Egyúttal mindent megtesz annak érdekében, hogy kielégítse az ügyfelek igényeit, hogy termékei minél jobb minőségűek és versenyképesek legyenek.